Foto:

BBQ-concert accordeonvereniging Animato Hengelo

  Cultuur

Hengelo - Accordeonvereniging Animato houdt op zondag 8 juli 2018 een BBQ-concert in 'De Tempel', Booggang 2 te Hengelo.

Het concert begint om 15:00 uur en zal ongeveer een uur duren. Van 16.30 tot en met 19.00 uur is er een barbecue voor leden en toeschouwers. Entree voor het concert is gratis, de kosten van de barbecue bedragen € 8,00 per persoon, dit is inclusief 2 consumpties. Betaling geschiedt bij aanvang van de barbecue. Vooraf opgeven voor de barbecue is noodzakelijk, dit kan tot en met vrijdag 6 juli 2018 via de website www.animatohengelo.nl of e-mail info@animatohengelo.nl.

In een ontspannen sfeer brengen drie van de vier orkesten van Animato (het Klein Orkest, het Tussenorkest, het Groot Orkest) een afwisselend en gevarieerd programma met de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Het Groot Orkest wordt dit concert bij een van de stukken aangevuld door een strijkersensemble bestaand uit Marijn Markus en enkele leden van Symfonia Jong Twente. Ok het trio M2B (Maike Leerssen, Marijn Markus en Bram Schuurman) treedt op en speelt onder andere Violentango van Piazzolla. Kortom het belooft een gezellige afwisselende middag te worden, mis het niet!

Animato is een bloeiende accordeonvereniging met 40 leden, verdeeld over vier orkesten. Het Klein Orkest en Tussenorkest staan onder leiding van Ellen Zijm en het Groot Orkest en Project Orkest onder leiding van Nico-Jan Beckers. De orkesten hebben een oplopend speelniveau. Het Projectorkest is hierbij van wisselende samenstelling en wordt per concert of concours opnieuw samengesteld uit leden van het Groot Orkest, en eventuele externe belangstellenden.

Voor meer informatie www.animatohengelo.nl.

Meer berichten