Foto: Reggehof

Onbeperkt naar voorstellingen Reggehof en Herberg de Pol met Theaterpas!

  Cultuur

Hof van Twente - Met ingang van de nieuwe cultuurbrochure 2018/2019 zijn De Reggehof in Goor en De Heerlijckheid Diepenheim, die zijn voorstellingen in Herberg de Pol te Diepenheim programmeert, een gezamenlijke actie gestart.

De bezoeker die in één van de twee theaters of in totaal bij beide theaters kaarten voor 9 voorstellingen koopt ontvangt de Theaterpas. Met de Theaterpas bezoekt de theaterliefhebber onbeperkt voorstellingen in zowel De Reggehof als Herberg de Pol (uitzonderingen daargelaten).

De Theaterpas biedt gratis toegang (excl. servicetoeslag) tot voorstellingen uit het programma van beide theaters, mits deze niet zijn uitverkocht. Zo hebt u als bezoeker de mogelijkheid om vrijblijvend nog meer genres en artiesten te ontdekken en bieden de theaters een cadeautje aan onze trouwste bezoekers!

In de Reggehof staan in seizoen 2018/2019 onder andere Karin Bloemen, Helligen Hendrik, Thomas Acda, Stef Bos, Vincent Bijlo en Nathalie Baartman op de planken. Naar Diepenheim komen onder meer Ernest Beuving en band, nieuwe cabarettalenten Thijs van de Meeberg en Marjolein van Kooten, Helmert Woudenberg en Sonnevanck.

U dient uw kaarten dan wel te bestellen voor 1 juli 2018. Kaarten besteld u op www.reggehof.nl en www.diepenheim.nl. De theaterpas wordt na 1 juli toegekend. De Reggehof en de Pol weten dan wie er minimaal 9 voorstellingen heeft gekocht bij beide theaters gezamenlijk. Meer informatie en voorwaarden over de pas leest u op www.reggehof.nl.

Meer berichten