Het optreden van Nadine Blaak is verplaatst naar 30 september.
Het optreden van Nadine Blaak is verplaatst naar 30 september.

Optreden Nadine Blaak verplaatst naar 30 september

  Cultuur

Hengelo - Het So Noizy optreden van Nadine Blaak op zondag 10 juni is verplaatst naar zondag 30 september. Countryband Ages treedt zondag 17 juni op

Het repertoire van countryband Ages is zeer gevarieerd, van vlotte dansbare nummers tot ballads. Van oude bekende countrynummers tot zeer moderne. Van Johnny Cash tot Keith Urban. Hoewel er maar vier bandleden zijn, speelt ieder bandlid minstens twee instrumenten zodat de gespeelde nummers vol afwisseling zitten.

Klassiek geschoold multitalent Nadine Blaak
Op zondag 30 september (verplaatst, oorspronkelijk gepland op zondag 10 juni) zal Nadine Blaak optreden in Brasserie So Nice. Nadine begon op haar zevende met piano- en vioolspelen en studeert nu aan het Conservatorium in Zwolle. Ze heeft -ondanks haar jonge leeftijd- al veel podiumervaring opgebouwd en speelt niet alleen klassieke muziek, maar ook popmuziek. Sinds 2016 speelt ze in de coverband Las Bandidas als toetsenist/violist. De band speelt met name pop en rock&roll uit de jaren '60 en '70.

Zelf optreden tijdens 'So Noizy'?
Schouwburg Hengelo geeft ruimte aan (regionaal) talent en organiseert daarom 'So Noizy' op het podium van het theatercafé Brasserie So Nice. De Brasserie is in principe elke zondagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur beschikbaar voor bandjes, dichters, singer-songwriters, etc. Geïnteresseerden om zelf op te treden kunnen informatie vinden op de website van de schouwburg.

Wanneer
Zondag 17 juni en zondag 30 september, aanvang 16:00 uur in Brasserie So Nice, het theatercafé van Schouwburg Hengelo. De entree is gratis. Uiteraard kan tijdens of na afloop van het concert in de Brasserie iets gedronken of gegeten worden.

Meer berichten