Korenfestival Amusing Hengelo zoekt vrijwilligers

  Cultuur

Hengelo - Op zaterdag 2 juni zal voor de dertiende keer het Korenfestival Amusing Hengelo de binnenstad van Hengelo laten klinken. Om de groepen en het publiek van dienst te zijn en gastvrij te onthalen is er veel hulp nodig. Daarom zoekt de organisatie van AMUSING HENGELO enthousiaste vrijwilligers die op 2 juni een handje willen helpen.

Op 18 binnen- en buitenpodia in de binnenstad van Hengelo zullen ruim 100 koren/zanggroepen (met 3000 zangers) hun muziek laten horen. Het gezelligste korenfestival van Nederland zal wederom een groots zangfestival worden met veel verschillende muziekstijlen. Van klassiek tot pop, maar ook gospel, barbershop, shanty, close harmony en oratoria. Van kinderkoor tot volwassenenkoor, zowel mannen, vrouwen als ook gemengd en van kwartet tot groot koor. Onderdeel van het festival is dit jaar ook de finale van het Nederlands Koorfestival in Schouwburg Hengelo.

Heb je zin om enige uren, een dagdeel of de hele dag te helpen om deze editie tot een succes te maken en te genieten van prachtige optredens? Dan is dit jouw kans om alles van dichtbij mee te maken.

De festivalvrijwilligers zorgen ervoor dat koren op de juiste tijd op en van het podium gaan. Ook zijn zij een vraagbaak voor de koren en het publiek. De vrijwilligers worden op de dag zelf voorzien van een geel Amusing Hengelo-t-shirt, drinken en eventueel een lunch. Voorafgaande aan het festival is er nog een bijeenkomst voor vrijwilligers op 17 mei.

Meer informatie en opgave via:

vrijwilligers@amusing-hengelo.nl

www.amusing-hengelo.nl/

Meer berichten