Matthew Crosby van de Common Linnets naar Muziekcafé De Cactus

  Cultuur

Hengelo - Matthew Crosby van de Common Linnets komt voor een ingelast optreden naar Muziekcafé De Cactus op zondagmiddag 4 maart, aanvang 15:00 uur.

Matthew Crosby kennen we natuurlijk als lid van de Common Linnets en van de uitverkochte show met Jake Etheridge afgelopen augustus op ons kleine podiumpje.
Solo timmert hij ook hard aan de weg en staat hij zelfs op Tuckerville 2018!
Momenteel is hij voor een korte uitverkochte tour met Jacqueline Govaert in ons land. Op zijn vrije zondagmiddag komt hij speciaal voor jullie weer naar ons toe, en daar zijn we heel trots op.
Begin 2016 verscheen zijn debuut EP 'Take Only What You Can Carry in Your Hands'. En sinds die tijd heeft hij zeker niet stil gezeten.

Als support act komt de getalenteerde singer/songwriter Son of Ashfield het publiek een halfuurtje opwarmen, aanvang 15;00uur.
Son of Ashfield neemt je in zijn folky liedjes mee om van gedachten te wisselen over geluk, liefde en de vier seizoenen. Zijn gitaarspel doet denken aan The Tallest Man on Earth en Passenger, terwijl zijn teksten ons herinneren aan o.a. Cat Stevens.
Cactus open vanaf 14:00uur. Vvk €7,50 bij Popeye of aan de bar. Online via Eventbrite.nl (ex service kosten) Aan deur (indien niet uitverkocht)€10,-

Meer berichten