Foto: G.W.H. ter Welle

Muziekmiddag 'Bob Dylan'

  Cultuur

Hengelo - Muziekmiddag op zondagmiddag 11 maart waarin Bob Dylan in Museum Hengelo centraal staat. Deze museumzondagmiddag brengt Museum Hengelo aan de Beekstraat de voorstelling "Bob Dylan 1962-1964" van 60s Dylan.

De groep bestaat uit Frans Assink, Bart Eugelink en Martin Eugelink. Door middel van een mix van filmfragmenten, foto's, achtergrondverhalen en een live gespeelde selectie van zijn songs, wordt de stormachtige start van Dylan's carriere voor het voetlicht gebracht. In amper drie jaar tijd verandert Dylan van vagebond en straatartiest tot popidool van de protestgeneratie.

De anderhalf uur durende voorstelling geeft een verrassend beeld van de artiest en zijn tijd. Naast bekende songs komen talloze eyeopeners. Het publiek reageert dan ook steevast met enthousiasme, herkenning en verbazing over de vele onbekende aspecten van Dylan. Ook over de maatschappelijke setting waarin hij in korte tijd wereldberoemd wordt en toch eigenzinnig zichzelf probeert te blijven.

Het belooft een mooie zondagmiddag in Museum Hengelo te worden!

Aanvang voorstelling zondag 11 maart om 15:00 uur, inloop vanaf 14.30 uur. De entree bestaat uit een vrije gift na afloop

Meer berichten