Kim Hoorweg, Sara Jane en Lilian Vieira (foto, links) komen naar Schouwburg Hengelo. Rechts Arnold Veeman. Eigen foto
Kim Hoorweg, Sara Jane en Lilian Vieira (foto, links) komen naar Schouwburg Hengelo. Rechts Arnold Veeman. Eigen foto

Met De Uitdaging in de muzikale boksring

  Cultuur

Hengelo - Kim Hoorweg, Sara Jane en Lilian Vieira komen naar Schouwburg Hengelo voor De Uitdaging.

De Uitdaging met Thijs Borsten is al jaren een begrip bij publiek en artiesten. Grote namen als Tania Kross, Mathilde Santing en Ernst Daniël Smid stapten in de muzikale boksring en genoten van de spetterende muzikale confrontaties. Komend seizoen komt dit beproefde concept terug in Schouwburg Hengelo met een serie van drie unieke muzikale combinaties.

Op 12 januari neemt de Braziliaanse Lilian Viera (Zuco 103) het met haar samba soul op tegen de Gronings-Surinaamse singer-songwriter Arnold Veeman. Een groter contrast is haast niet denkbaar; dit is De Uitdaging ten voeten uit.

Sarah Jane, soul- funk- en R&B zangeres en een graag geziene gast bij DWDD, gaat op 15 februari de confrontatie aan met singer-songwriter Shishani Vranckx met roots in Namibië.

Jazzzangeres Kim Hoorweg is met haar 23 jaar al een gevestigde naam in het Nederlandse jazz- en popcircuit. In De Uitdaging van 21 maart is Kim te zien naast Nawras Altaky, die als kind vluchtte uit Syriël.

Kaarten voor de serie kosten 37,50 euro. Losse kaart 17,50 euro. Kaarten (inclusief garderobe en drankje) zijn te reserveren via de kassa en telefonisch via 074-255 6789 van maandag t/m zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur en via de website van de schouwburg.

Meer berichten