Uitgaan met je ouders of uitgaan met je kinderen?

  Cultuur

Hengelo - De muziek uit de jaren 60 en 70 is momenteel erg in. Jaarlijks terugkerende, steeds altijd uitverkochte evenementen, zoals de Textielbeat en Hengelo 60's Revival zijn daar het levende bewijs van. Maar het zijn niet alleen 55 en 65 plussers, die de muziek van toen waarderen. Ook hun kinderen zijn er thuis mee opgegroeid.

Wie herinnert zich niet thuis op de radio de Arbeidsvitaminen of onderweg naar vakantie het cassettebandje in de auto met altijd die muziek van de Stones, Beatles, Blue Diamonds, Elvis, Cliff en al die anderen ?
Maar altijd gingen pa en ma en de kinderen apart uit. Ieder z'n ding.
Op veler verzoek is er nu een mogelijkheid om eens samen een keer uit te gaan en te genieten van die muziek van toen. De kinderen van toen zijn inmiddels ook dertigers en veertigers met ook hun herinneringen aan toen en de muziek uit die tijd.
Zondag 19 november a.s. is het zover: de 60's en 70's herleven bij VIOS in de Beekstraat in Hengelo ( trouwens een pand met historie: eens de Rootie Tootie, later de Trio Club en nog later de Walvis). De hits van toen worden gedraaid door de d.j.'s van toen: Mans Prinsen, Jaap Heerze en Jeroen Ohio. Maar er is ook live muziek en wel van de formatie Y-sect.
Vanaf 17.00 uur zijn de gasten welkom en het programma duurt tot ongeveer 23.00 uur die avond met misschien voor de echte doordouwers nog een uurtje after party.
Uiteraard zijn er naast de gebruikelijke drankjes ook snacks te verkrijgen.
Meer info en kaartverkoop via www.vioshengelo.nl

Meer berichten