Foto: Lotte Bronsgeest

Ontdek de nieuwe Teeuwen in Delden: Keizers!

  Cultuur

Delden - 'Keizers, die heb ik in het begin van zijn carrière nog in Delden gezien.' Het zou over 20 jaar zo maar een uitspraak kunnen zijn van een van de aanwezigen bij de try-out van Stefano Keizers op 10 november aanstaande in het Deldense Stadscentrum het Parochiehuis.

Als introductieaanbod geldt voor deze voorstelling dat iedereen die een kaartje aanschaft, een tweede cadeau krijgt. Twee personen kunnen het nu al gelouterde talent voor vijftien euro zien ontluiken. Door de NRC werd Keizers immers geafficheerd als de nieuwe Hans Teeuwen, deze gelijkenis was ook de juryleden van het Amsterdams Kleinkunstfestival niet ontgaan. Als winnaar van afgelopen AKF ging Keizers zelfs met de Wim Sonneveldprijs aan de haal. Als bijna-'Slimste Mens' en zonderlinge toneelverschijning, maakt de cabaretier zonder twijfel ook in Delden het verschil.

Zijn bezoek aan Delden is dan ook een buitenkansje voor de liefhebbers van cabaret. Na het maartse succes van Maarten van Rossem en met een optreden van Maartje & Kine op de 15e december is diversiteit in het Parochiehuis gewaarborgd. Maar welke voorkeuren ook gelden, Keizers missen mag niet.

Op 10 november start om de Deldense Langestraat 79, om 20:00 de voorstelling. Kaarten zijn te koop via www.reggehof.nl/theater, eventuele kaartrestanten zijn aan de zaal te koop. De toegangsprijs voor twee personen is €15,-. Na afloop is er volop gelegenheid tot naborrelen. Voorgenieten kan alvast op www.parochiehuis-delden.nl.

Meer berichten