Viloiste Chloë studeert momenteel op het conservatorium te Zwolle.
Viloiste Chloë studeert momenteel op het conservatorium te Zwolle.

Streekmarktconcert met violiste Chloë Elsenaar

  Cultuur

Delden - Violiste Chloë Elsenaar treedt zaterdag 4 november op in de Oude Blasius. Ze wordt op de piano begeleid door Tjako van Schie.

Voor de organisatie van dit concert tekent de vereniging 'Cultuurvrienden Oude Blasius'. Het is inmiddels het derde streekmarktconcert van deze vereniging. Die concerten zijn bedoeld voor talentvolle amateurmusici en de Cultuurvrienden willen hen een podium in de Oude Blasiuskerk bieden, tijdens de zaterdagen van de Deldense streekmarkt.

Violiste Chloë Elsenaar kreeg op zevenjarige leeftijd kreeg ze haar eerste eervolle vermelding bij het Haydn Muziek Festival. Ze won de eerste prijzen en speelde met professionele muziekensembles, onder meer met het Valerius Ensemble. Pianist Tjako van Schie speelde vele concerten in Europa, China, Canada. Het programma dat Chloë en Tjako in Delden gaan spelen: Romance in G gr.t. van L. van Beethoven (op. 40), Caprice nr. 15 van N. Paganini, Aeriko van C. Tsoupaki, Vioolconcert in a kl.t. van A. Dvorák (deel 2 en 3) en Zapateado (op. 23) van P. Sarasate.

Kaarten voor dit streekmarktconcert zijn vanaf 4 november 12.00 uur verkrijgbaar onder de toren in de kerk. Voor leden van 'Cultuurvrienden Oude Blasius' 4 euro, voor niet-leden 6 euro. Voor verder informatie: info@cultuurvrienden-oudeblasius-delden.nl
www.cultuurvrienden-oude blasius-delden.nl

Meer berichten
Shopbox