Logo hengelosweekblad.nl


Michelle Visser. Foto: Merel ten Elzen
Michelle Visser. Foto: Merel ten Elzen

Hengelose Michelle Visser presenteert nieuwe roman

  Cultuur

HENGELO - De Hengelose Michelle Visser presenteert donderdag 13 juli haar nieuwe feelgood roman 'Een lucht vol Franse dromen' bij Boekhandel Broekhuis in Hengelo. Aansluitend zal ze haar boek signeren. De presentatie is van 19.30 tot 21.00 uur.

Michelle debuteerde met de goed ontvangen historische roman Veronique. Haar tweede historische roman 'Opstand' werd verkozen tot Overijssels boek van het jaar 2014. Met haar feelgoodroman 'Het huis met de blauwe luiken' sloeg ze een nieuwe weg in.

Een lucht vol Franse dromen is een gaat over vriendschap en romantische verwikkelingen tegen de achtergrond van het prachtige Franse landschap, voor liefhebbers van de tv-serie Ik vertrek en Debbie Macombers Rose Harbor-serie

Het verhaal: Anneloes Beekman doet er alles aan om van haar chambres d'hôtes bij het Franse dorp Pommiers een succes te maken. Terwijl de zomer overgaat in een zonovergoten herfst en ze zich steeds meer thuisvoelt in haar nieuwe leven, ontvangt ze gasten, leert ze de dorpsbewoners beter kennen en zorgen haar vrienden voor de nodige warmte in haar vrijgezellenbestaan. Wel vraagt ze zich soms bezorgd af of ze Chez Loes ooit winstgevend zal kunnen maken.
Als er een charmante kunstschilder op haar erf verschijnt, vergeet ze tijdelijk alle zorgen, tot de realiteit haar inhaalt en bijna iedereen om wie ze geeft in de problemen lijkt te raken. Loes doet wat ze kan om haar vrienden bij te staan, zoals ze ook telkens op hen kan rekenen. Ondertussen leert ze koken voor haar gasten, struint ze marktjes af voor haar beginnende brocantehandel en doet ze bij toeval een ontdekking die haar terugvoert naar een duistere periode in het bestaan van de streek.

reageer als eerste
Meer berichten