Logo hengelosweekblad.nl


La Manouche aan het kampvuur van Landgoed Algoed

  Cultuur

TWEKKELO - De groep La Manouche geeft op zondag 9 juli een concert bij volle maan, waarbij de luisteraar echt aan het kampvuur zit. Dit vindt plaats op het terrein van Landgoed Algoed aan de Burgemeester Stroinkstraat 411 in Twekkelo.

La Manouche heeft een muziekvoorstelling met hartverscheurende liederen uit de Roma- en Sinticultuur. Met warme gitaarklanken, melancholische klarinet solo's en temperamentvolle zang wordt de luisteraar meegevoerd met de zigeunerkaravaan. Sentiment, passie en weemoed vormen de rode draad binnen de muziek van La Manouche. De muziek is een combinatie van swing à la Django Reinhardt, csardas en rumba flamenca. Dit intieme luisterconcert is een echte aanrader voor de romantici onder ons en liefhebber van pure zigeunermuziek. La Manouche speelt drie keer een set van een half uur. Dit doen ze helemaal akoestisch. Tussen de bedrijven door kan men genieten een drankje en van de schitterende omgeving.

De avond begint om 20.30 uur. De entree is 10 euro. Reserveringen kan via info@landgoedalgoed.nl. Informatie over de groep staat op www.lamanouche.nl

reageer als eerste
Meer berichten