Actie bij puntenwedstrijd
Actie bij puntenwedstrijd (Foto: A. Leushuis)

Judoschool Haagsma uit de startblokken

Hengelo /Borne – Vanaf 17 augustus starten de judolessen weer. Judoschool Haagsma gaat vol uit de startblokken met een mooi aanbod en zelfs plannen voor een aantal activiteiten.

Het is een lastige tijd voor sportverenigingen tijdens deze coronacrisis en het is mooi om te zien dat de kwaliteiten van het kader juist dan naar voren komen. Plannen en organiseren, ook in deze tijd, zodat we kunnen blijven genieten van de sport. Het kader van de Hengelose Bornse judoschool heeft veel overleg gepleegd om goed uit de startblokken te komen.

We gaan zelf activiteiten organiseren. Chantal Klein Gunnewiek, één van de trainsters, is blij met de mogelijkheden. “We hebben het geluk dat we beschikken over veel ruimte in de sportzaal,  die kunnen we opdelen en inrichten met looproutes, helemaal corona proof.

Het zal niet het zelfde zijn en voelen als voorheen. Publiek zou er nauwelijks zijn en vrijwilligers worden goed gecoacht”.

Judoschool Haagsma viert de start met een mooi aanbod. Iedereen die belangstelling heeft voor de judo kan twee proeflessen komen doen. Vind je het leuk dan judo je tot oktober gratis en betaal je geen inschrijfgeld.

Meer informatie over ons vind je op www.judoschoolhaagsma.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding