Foto:

Mammacafe weer OPEN!

hengelo - Maandenlang is het Mammacafé gesloten geweest i.v.m. de Coronamaatregelen. Een keer in de maand hebben we vanaf april t/m augustus online themabijeenkomsten gehouden en ons team van lactatiekundigen is wekelijks telefonisch bereikbaar geweest voor onze gasten. Het was een mooie vervanging voor de wekelijkse bijeenkomsten, maar graag verwelkomen we onze gasten weer in de bibliotheek aan de Beursstraat.

We kijken er naar uit om vanaf 2 september weer wekelijks open te zijn! Iedere woensdagochtend van 10.00-11.30 kunnen zwangeren en ouders met een baby, dreumes en peuter elkaar ontmoeten. Het Mammacafé is de ontmoetingsplaats voor deze jonge ouders en er schuiven regelmatig interessante gastsprekers aan, die je op de hoogte houden van alles rondom zwangerschap, baby’s en jonge kinderen.

Op 2 september komt muziekdocent Maaike van Oyfo Kunstenschool bij ons in het Mammacafé. Zij gaat bewegend en zingend samen met de kinderen het mooie verhaal ‘Rupsje, eet maar flink’ maken. Haar prachtige harp zal daarbij centraal staan.

Daarnaast zal er wat informatie gegeven worden over wat Oyfo Kunstenschool te bieden heeft, want muziek en alle andere kunstvormen zijn erg goed voor de ontwikkeling voor uw kind.

Verder zal onze eigen Tineke er die ochtend weer zijn om met de kinderen iets te knutselen.

Allemaal leuke dingen en… op deze feestelijke ochtend gaat niemand met lege handen weg!

Kom je ook?

Woensdag 2 september

Mammacafé Hengelo

Bibliotheek Hengelo, Beursstraat 34

Eerste etage op de kinderafdeling

Gratis

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding