Infoavond leefstijlprogramma Kulturhus Borne

Borne - In september start Ingrid Ribberink uit Borne een praktijk leefstijlcoach in Borne. De reden dat zij 2 jaren geleden is gestart met de opleiding leefstijlcoach is dat zij in haar huidige beroep als diabetesverpleegkundige veel mensen ziet die gezond willen leven maar dit niet blijvend kunnen toepassen in hun leefpatroon. Kans is groot dat zij terug vallen in de oude leefstijl. 

Ingrid biedt vanaf september een leefstijlprogramma aan waarbij er aandacht wordt besteed aan voeding, beweging, slaap, in- en ontspanning en het veranderen van gedrag.  Het doel van het programma is afvallen door een gezondere leefstijl.

Het programma wordt door de meeste zorgverzekeraars volledig vergoedt als u 18 jaar of ouder bent. Een Body Mass Index (BMI) boven de 30 hebt of een BMI boven de 25 met verhoogd risico op hart- en vaatziekten of diabetes mellitus. 

Wilt u ook gezonder leven? Kijk dan op  www.leefstijlcoachingrid.nl of mail naar       info@leefstijlcoachingrid.nl .

Donderdagavond 27 augustus wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd van 19.30 uur tot 20.30 uur in het Kulturhus te Borne. In verband met de Covid-19 richtlijnen is aanmelden verplicht. Dit kan door een mail te sturen naar info@leefstijlcoachingrid.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden