Foto:

Bekende Overijsselaars gaan terug naar hun roots bij RTV Oost

Regio - Waar je opgroeit, word je gevormd. Dat geldt voor iedereen, ook voor mensen in de spotlights. In het nieuwe TV Oost-programma Roots zoekt Bert Eeftink het spoor terug van bekende Overijsselaars. Terug naar waar hun wortels liggen. Terug naar het begin. Terug naar hun... rootsDe eerste aflevering zie je zaterdag 22 augustus om 17.10 uur op TV Oost.

Leonie ter Braak
In de eerste aflevering van Roots gaat Bert Eeftink samen met Leonie ter Braak terug naar haar jeugd in Buurse. Ze bezoeken bijzondere plekken zoals het zomerhuisje dat Leonie kocht van haar verdiende geld met modellenwerk en later weer moest verkopen, omdat ze er financieel een puinhoop van had gemaakt. Op de basisschool blijkt dat Leonie weinig bezig was met schoolwerk en totaal ergens anders met haar gedachten zat. Leonie’s ouders vertellen over hoe hun dochter al heel jong uitvloog en er is een weerzien met haar eerste grote liefde…

Bekende Overijsselaars
Roots zie je elke zaterdag op TV Oost. In het eerste seizoen zijn de gasten presentatrice en actrice Leonie ter Braak, singer-songwriter Rob Dekay, zangeres en muzikante Tessa Boomkamp, topchef Jonnie Boer en filmregisseur en -producent Johan Nijenhuis.

Digitaal magazine
Roots is niet alleen een tv-programma, maar ook een gratis digitaal magazine waarin de mooie plekken uit de serie nog eens voorbij komen. Daarnaast kun je er extra filmmateriaal en foto’s bekijken en natuurlijk ontbreken de bloopers niet. Het digitale magazine is na afloop van de eerste uitzending te vinden op www.rtvoost.nl/roots.

De eerste uitzending van Roots zie je op TV Oost op zaterdag 22 augustus om 17:10 uur en wordt elk uur herhaald. Uitzending terugkijken, kijkje achter de schermen, extra filmmateriaal, bloopers? Je vindt het allemaal in het gratis digitale magazine Roots op www.rtvoost.nl/roots. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding