Tekening
Tekening (Foto: Boeren en buren)

Buurderij Hengelo gaat verhuizen

Hengelo - Op woensdag 19 augustus is het dan eindelijk zo ver. Na tijdelijk gebruik van de locatie bij scouting Hendrik Hudson kunnen we onze Buurderij Hengelo definitief voortzetten in het Kulturhus Hasselo.

Bij de Buurderij komt je voedsel via de kortste weg rechtstreeks van bij de Boer op je bord. Je weet zo perfect waar je voedsel vandaan komt, verkleint je impact op het milieu én ondersteunt je lokale Boeren en Producenten, die hierdoor een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten.

Het was fijn dat we in coronatijd, de Buurderij tijdelijk hebben op mogen zetten in het gebouw van de scouting Hendrik Hudson. Hier waren we erg dankbaar voor. Zo hebben we producenten die ook afhankelijk zijn van de horeca in die periode extra kunnen ondersteunen.

Vanwege deze verhuizing vieren we een klein feestje. We hebben een leuke actie: als je als eerste, tiende, twintigste, dertigste etc. een online bestelling plaatst bij boerenenburen.nl, ontvang je bij het ophalen van je bestelling een Smaakbombon van 5 euro. De bon kun je gebruiken bij je volgende aankoop.

Ook komen er een paar producenten naar de Buurderij, zodat je ziet wie je bestelde producten produceert.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding