Foto: A. Leushuis

Judoschool Haagsma krijgt nieuwe website

Hengelo/Borne - Judoschool Haagsma krijgt – door coronatijd - een splinternieuwe website. Een goede reden om nieuwsgierige kinderen en ouders alvast kennis te laten maken met onze leuke club.

Op 17 maart jl. gingen alle sportdeuren dicht; wat nu? Bij zo’n bericht ga je direct in gesprek met elkaar via de groepsapp. Zowel de trainers als het bestuur schakelden na twee dagen met de normen en waarden die bij het judo horen. Vertrouwen en discipline kwamen in die periode zeker goed van pas. Ze zijn aan de slag gegaan met trainingsvideo’s, challenges, memory-, ganzenbord- en kwartetspellen, alles gerelateerd aan het judo.

“Toen we deze leuke activiteiten wilden overbrengen kwamen we er achter dat we een deel van de leden niet goed bereikten” vertelt Marjolein Besnyoï, beleidsmaker en trainer bij de judoschool. “Communicatie blijft lastig, maar is zo belangrijk. Een website is toch een platform waarmee je veel kan doen. We hebben direct besloten om onze website aan te passen. Digiscrap uit Borne is er ingedoken, op woensdag 12 augustus zal de nieuwe website online gaan”.

Kom alvast kennismaken met ons via www.judoschoolhaagsma.nl of www.dejudoschool.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding