Bluespam
Bluespam (Foto: PR)

Bluespam vervangt Y-Sect op Cultuurpodium Houtmaat

Hengelo - Het optreden van Y-Sect aanstaande zondag op Cultuurpodium Houtmaat gaat niet door. Dit in verband met de onverwachte afwezigheid van een van de muzikanten. Gelukkig is er een vervanger gevonden in de vorm van de band Bluespalm.

Tevens gaan ook zondag de nieuwe coronaregels in, die de overheid op 6 augustus heeft uitgevaardigd. Concreet betekent dit het volgende:Cultuurpodium Houtmaat gaat werken op basis van reservering (van tevoren of aan de deur). Bij de ingang doen we een korte gezondheidscheck. Voor iedere bezoeker is er een zitplaats aan een tafel of op een stoel alleen en men is verplicht tijdens het optreden te zitten. Superfans van het cultuurpodium hebben een op naam gereserveerde plek. Daarnaast worden alle bezoekers gevraagd zich te registreren. Bezoekers laten op vrijwillige basis naam- en contactgegevens achter zodat de GGD contact kan opnemen bij een besmetting. Hiervoor ligt een formulier bij de ingang.

Zondag is de toegang nog steeds gratis, maar in verband met de handhaving van alle corona maatregelen en de daaruit voortvloeiende extra kosten, wordt er met ingang van 16 augustus tot eind seizoen 2020 een entreeprijs van 5 euro geheven. Inbegrepen is dan wel weer het eerste drankje.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding