Foto: PR

Kidswarenmarkten op marktplein Hengelo

Hengelo - Op woensdag 12 en zaterdag 15 augustus kunnen kinderen in Hengelo met een leeftijd tot en met 12 jaar aanschuiven bij de reguliere warenmarkt op het marktplein in Hengelo om spulletjes te verkopen. 

In de laatste week van de grote vakantie heb je misschien best zin om wat te ondernemen. Hoe leuk is het dan om een paar uurtjes op de Hengelose markt te staan? Een kraam is gratis en voor 2 kinderen. Je deelt dus je kraam met iemand anders of misschien wel met je broertje, zusje, vriend of vriendin. Indien je je kraam met iemand anders deelt is er genoeg ruimte voor de ouders om 1,5 meter afstand te houden. De kramen zijn 4 meter.

Wanneer en hoe laat?

De kidswarenmarkten zijn op woensdag 12 en zaterdag 15 augustus. De markt is van 09.00 tot 15.00 uur. Wil je spullen verkopen net als een echte koopman of koopvrouw? Meld je dan aan via info@hengelopromotie.nl. Dan hoor je wat de mogelijkheden zijn. Geef in de mail aan welke datum je een kraampje zou willen, je naam en leeftijd, en of je alleen komt of dit samen met een vriendje of vriendinnetje wilt doen. Dus ruim je zolder op, zoek je speelgoed uit en kom naar de kidswarenmarkt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding