Rakshita Bhargava geeft een toelichting op haar tekeningen die niet van foto's te onderscheiden zijn.
Rakshita Bhargava geeft een toelichting op haar tekeningen die niet van foto's te onderscheiden zijn. (Foto: PR)

Rondleiding door tentoonstelling Kunstvereniging Diepenheim

DIEPENHEIM – Curator Hélène Webers geeft zondagmiddag 2 augustus een rondleiding door de groepstentoonstelling Buiten Westen #2 in Kunstvereniging Diepenheim. Tevens zijn de kunstenaars Rakshita Bhargava (IN), Henry Byrne (UK) en Tessa Langeveld (NL) aanwezig om meer over hun werk te vertellen. De rondleiding is een gesprek waarbij er alle ruimte is om vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Buiten Westen #2 toont het werk van startende, veelbelovende kunstenaars afkomstig van academies in het oosten van Nederland. De tentoonstelling heeft tot doel om de kwaliteit van jong talent uit Oost-Nederland zichtbaar te maken voor een breed publiek. De in totaal acht kunstenaar zijn geselecteerd vanwege hun overtuigende persoonlijke stijl. Hun werk is eigentijds en van indrukwekkende kwaliteit. De werken in Buiten Westen #2 zijn zeer divers: schilderijen, tekeningen, installaties, digitale media en videokunst.

Rondleiding

De rondleiding start om 15.00 uur, vanaf 14.30 uur is de inloop en ontvangst met een kopje koffie of thee. Voor leden van Kunstvereniging Diepenheim is deelname aan de rondleiding gratis, niet-leden betalen € 5,-, dit is inclusief een kopje koffie of thee en de publicatie van Buiten Westen #2. Buiten Westen #2, in het hoofdgebouw van Kunstvereniging Diepenheim aan de Grotestraat 17, is nog te bezichtigen tot en met zondag 23 augustus.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding