Hulp bij aangifte
Hulp bij aangifte (Foto: Belastingdienst)

Extra belastingspreekuur in Bibliotheek Hengelo

Hengelo - Digitaal belastingaangifte doen is voor veel mensen best een lastige klus. Door de Corona uitbraak in maart is het belastingspreekuur en andere hulp bij de belastingaangifte komen te vervallen. Veel mensen hebben daarom tot 1 september uitstel aangevraagd. In augustus kunnen deze mensen terecht bij het extra belastingspreekuur voor gratis hulp bij hun belastingaangifte op elke donderdag van 13.00-15.00 uur in Bibliotheek Hengelo.  

Het extra belastingspreekuur in de Bibliotheek wordt bemenst door ervaren vrijwilligers van De Brievenhulp. Mensen kunnen hier terecht met vragen over de aangifte en hulp bij het invullen. Het belastingspreekuur is op elke donderdag in augustus van 13.00-15.00 uur.

Veiligheid 

Bij het belastingspreekuur wordt rekening gehouden met de veiligheid van alle deelnemers. Zo staat er tussen de vrijwilliger en bezoeker een plexiglas scherm en kan de bezoeker op een aparte laptop meekijken en zelf ook deelnemen aan de belastingaangifte.

Zelf verantwoordelijk

De vrijwilligers helpen bij de digitale belastingaangifte. Zij zijn nooit verantwoordelijk voor de aangifte die uiteindelijk wordt ingediend.

Op de website van de belastingdienst kunnen mensen vinden welke gegevens ze nodig hebben om digitaal aangifte te kunnen doen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding