fbt
fbt

Cursus werken met klankschalen gegeven door Anuschka Houwen

Algemeen

Ik ben Anuschka Houwen en geef 2 november een ‘Basiscursus werken met klankschalen’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast deze cursus verzorg ik creatieve workshops zoals een ‘Rainstick’, ‘Labyrint’ of een ‘Ocean drum maken’.

HENGELO -Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk. In het gehaaste commerciële leven dat ik leidde, liep ik vast. Ik leefde met één voet op het gaspedaal en de ander op de rem. Zowel privé als zakelijk was er nooit rust, altijd haast, en geen evenwicht. Ik besloot terug te gaan naar de schoolbanken en kwam via een masteropleiding Coaching in aanraking met klankschalen. 

Van een docent kreeg ik een klankschaalmassage en er ging een wereld voor me open. Tot in mijn kern, maakte ik contact met mezelf. Inmiddels heb ik van deze passie mijn werk gemaakt. Ik ben Intuïtief Coach, werk met klankschalen en zet lichaamswerk in. Naast het coachen organiseer ik regelmatig leuke cursussen en workshops voor wie graag op een creatieve en intuïtieve manier kennis wil maken met klank.

Anuschka Houwen

Naast deze boeiende cursus waar klankschalen centraal staan, heeft de Volksuniversiteit Hengelo dit najaar ook nog de nodige andere workshops en cursussen. Van praktische vaardigheden tot leuke cursussen voor uiteenlopende interesses. Er is voor iedereen wel een passende activiteit te vinden. Leuk, leerzaam en inspirerend! Kijk voor meer informatie en het actuele cursusaanbod op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl 

!
Afbeelding
Bestrijd de winterdip deze maanden 9 uur geleden
Afbeelding
Cursus en kookworkshop over Ayurveda met Miriam Alberts 9 uur geleden
Afbeelding
Grote Kerstkaartenactie brengt contact 30 nov, 13:11
Afbeelding
Twee Proms-concerten januari 2023 30 nov, 13:10
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 29 nov, 09:36
Afbeelding
Op de bres voor eenzame ouderen 29 nov, 09:34
Afbeelding
Meer dan alleen een caissière 25 nov, 16:16
Afbeelding
Graafwerk voor IVN kan beginnen 25 nov, 16:15