Foto: PR

Lunchen in het Theatercafé van Schouwburg Hengelo

Voordelig, verantwoord en veilig lunchen, het kan weer! Vanaf woensdag 8 juli gaat het theatercafé van Schouwburg Hengelo weer open voor een kopje koffie, lunch en borrel. 

Hengelo - De lunch wordt verzorgd door de JP van den Bent stichting. JP van den Bent helpt mensen die ondersteuning kunnen gebruiken, zodat zij volwaardig kunnen meedraaien in de maatschappij. De stichting doet dat onder andere door geschikte werkplekken te creëren, zoals in het Theatercafé van Schouwburg Hengelo. Zowel de bediening als de bereiding van de lunch is in handen van cliënten en begeleiders van JP van den Bent.

Op de lunchkaart vinden bezoekers verse soepen, broodjes en salades. Bovendien zijn de gerechten vanwege het maatschappelijke karakter van de stichting zeer aantrekkelijk geprijsd. De vernieuwde menukaart is te bekijken op www.schouwburghengelo.nl.

Openingsactie: zelfgemaakte appeltaart voor 1 euro De cliënten en medewerkers van JP van den Bent zijn blij dat ze weer aan de slag mogen en vieren dit graag samen met de gasten. Daarom is een leuke openingsactie bedacht: bestel de hele maand juli een punt heerlijke zelfgemaakte appeltaart met slagroom voor slechts € 1,- (zolang de voorraad strekt).

Openingstijden

Het Theatercafé is maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 16:00 uur en voorafgaand en na afloop van voorstellingen. De keuken is tussen 12:00 en 15:00 uur open voor lunch. Vanwege de coronamaatregelen is het meubilair ruim opgesteld en geldt er een maximaal aantal bezoekers. Reserveren is niet verplicht, maar kan wel via 074-255 8222. De activiteiten van de medewerkers van JP van den Bent zijn te volgen via de Facebookpagina ‘The Green Room Hengelo’.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding