Vocal Group XXL repeteert in de Waarbeek.
Vocal Group XXL repeteert in de Waarbeek. (Foto: PR)

Vocal Group XXL repeteert in de Waarbeek

Hengelo - Het is vrij uitzonderlijk: repeteren in de Waarbeek. Maar Corona dwingt ook Vocal Group XXL tot 'out of the box' denken. Normaal gesproken zingt de ambitieuze a capella groep in De Esreinschool, te Hengelo. Helaas is daar niet 24 per dag ventilatie en dat is de vereiste om binnen te mogen zingen van het RIVM.

 Daarom zocht XXL een buitenlocatie: lastig, want ook die moest voldoen aan allerlei voorwaarden om effectief aan het werk te gaan. Zo moeten de repetities geen overlast geven en is enige beschutting tegen weer en wind noodzakelijk om elkaar goed te kunnen horen.

De zoektocht leidde tot een bijzondere samenwerking tussen Vocal Group XXL en attractiepark de Waarbeek. De botsautobaan in het attractiepark ligt prachtig in de luwte en biedt bescherming tegen de regen. Eén telefoontje naar de eigenaar was genoeg: mooi voorbeeld van Noaberschap! Als dank voor deze welwillendheid verzorgt Vocal Group XXL in september een optreden in de Waarbeek. Een datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden