Foto: Nico Kloek

Wandeling ‘Roept u maar!’ Dal van de Mosbeek

Zelf een keer de route bepalen? Woensdagavond 22 juli organiseert Landschap Overijssel een wandeling met gids. Alleen deze keer is de route onbekend, deelnemers bepalen met elkaar waar ze graag naar toe willen. De wandeling duurt ongeveer 2-2,5 uur. Meedoen? Meld je van te voren aan.

Regio - Tijdens de wandeling Roept u maar! draaien we de rollen een keer om. Niet de gids bepaalt de route, maar de deelnemers samen. Wat wil je graag weten, welk deel wil je graag zien? Het wordt een wandeling vol verrassingen. En weet de gids onderweg ook nog een mooie plek, dan laat hij dat natuurlijk graag zien. Tip: trek stevige schoenen aan, de wandeling gaat niet altijd over gebaande paden.

Rekening houden met corona

Ook tijdens onze wandelingen houden we rekening met het coronavirus. We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Per wandeling kunnen er daarom een beperkt aantal mensen mee. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee. Hoest je, ben je verkouden of heb jij of een gezinslid koorts, blijf dan thuis.

Praktische informatie

De wandeling ‘Roept u maar!’ is woensdag 22 juli in de avond. Het start bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander. Aanmelden kan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. De bijdrage voor deze wandeling is € 5,-, kinderen € 2,50. Donateurs van Landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun ledenpas. Vergeet je niet je pas mee te nemen?

Overijssel is prachtig en waardevol en biedt veel afwisseling voor mens, plant en dier. Al dit moois moet beschermd worden voor onszelf en de generaties na ons. Landschap Overijssel beschermt en ontwikkelt het landschap in Overijssel al meer dan tachtig jaar, neemt eigen verantwoordelijkheid hierin en spoort anderen aan hun verantwoordelijkheid te nemen. In de eigen 56 natuurterreinen, maar ook in het cultuurlandschap. Samen met ruim 3000 grondeigenaren, 9000 donateurs, 7000 vrijwilligers, Overijsselse bedrijfsvrienden, de Nationale Postcode Loterij en de provincie Overijssel. Meer informatie over het waardevolle Overijssel en hoe dit landschap te beleven vind je op www.landschapoverijssel.nl

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding