De band Stones and More.
De band Stones and More.

Seizoenafsluiting Cultuurpodium Houtmaat met heuse topacts

Algemeen

Aanstaande zondag, 25 september, wordt het seizoen 2022 bij Cultuurpodium Houtmaat afgesloten en krijgt het de afsluiting die het verdient met twee muzikale optredens door ervaren muzikanten, zo meldt Marcel Diepenmaat.

Hengelo - Voor de pauze is het de beurt aan de talentvolle zangeres Renee Schepers uit Oldenzaal, die inmiddels ook met tv-optredens haar geweldige stem heeft mogen laten horen.

Door haar muziek met eerlijke teksten en een akoestische sound raakt Renee (29) haar publiek en voert hen mee naar een andere plek.
Haar liedjes gaan over de dagelijkse dingen in het leven, de liefde, onzekerheden, gemis en innerlijke strijd.
Naast online content is Renee ook regelmatig te vinden op de lokale en nationale televisie.

In februari van dit jaar is Renee nog te zien geweest in het RTL 4 programma ‘I can See Your Voice’. Ook werd ze gedraaid op Q-MUSIC in de show van Mattie en Marieke. Een mooie stap voor haar toekomst in de muziek!

Stones 

Na de pauze krijgt de band Stones and More de eer dit seizoen af te sluiten. Stones and More is een spontaan ontstane band door bevriende Overijsselse muzikanten in een muzikaal project, met als doel muzikaal plezier en een aantal mooie optredens per jaar.
Zoals de naam al aangeeft speelt deze band vooral covers van de Rolling Stones, maar daar laten ze het niet bij. In meerdere sets komen ook The Cream, Joe Cocker, CCR, Cuby en nog vele andere bekende namen voorbij.

Behoefte

Het afgelopen seizoen is opnieuw gebleken dat duidelijk in een behoefte wordt voorzien met een publiek dat meestal in grote getale (tussen 250 en 375 bezoekers) aanwezig was en 22 zondagen lang werd verrast met veel nieuwe bands met een gevarieerd aanbod in muziekstijlen.
Vooral door de uitstekende muziekinstallatie, die werd bediend door geluidstechnici van de Houtmaat, werden de optredens door zowel de bands als het publiek zeer gewaardeerd.

Volgens programmeur Marcel Diepenmaat hebben zich inmiddels al weer tientallen bands aangemeld om volgend seizoen (2023) een optreden te mogen verzorgen.

Het nieuwe, ruime podium op het mooie terrein van de Houtmaat, met de vijverpartij als prachtige achtergrond, is voor vele bands en artiesten een extra inspiratiebron.

Het slotprogramma duurt van 14.30 tot 17.00 en is gratis te bezoeken.

Afbeelding
'Goed huis voelt als lekkere warme winterjas' 14 uur geleden
Afbeelding
Cash voor het goede doel in Winkelcentrum Hasselo! 14 uur geleden
Afbeelding
Joshua Brenet is een bijzondere back 6 jun., 13:13
Afbeelding
Buitenspeeldag in Groot Driene 6 jun., 13:12
Afbeelding
Gazon Sproeien? Gamma geeft tips 6 jun., 13:10
Afbeelding
Geniet nu ook bij Huiskes-Kokkeler in Hengelo van de betaalbare aanbiedingen van Oscar Autoverhuur 5 jun., 15:44
Afbeelding
T-shirts: je hebt er nooit genoeg van 3 jun., 11:24
Afbeelding
Samen gitaar spelen bij het kampvuur 1 jun., 12:20