Burgemeester Schelberg neemt het eerste exemplaar in ontvangst van Tijn Leussink.
Burgemeester Schelberg neemt het eerste exemplaar in ontvangst van Tijn Leussink.

Puzzelactie bij Jumbo in Hengelo

Algemeen

Ook Hengelo heeft nu zijn eigen, bijzondere stadspuzzel! Deze week gaf Jumbo Leussink het startschot voor de nieuwe spaaractie voor de Trots op Hengelo legpuzzel.

HENGELO - De stadspuzzels van duizend stukjes vallen altijd goed in de smaak bij puzzelliefhebbers en inwoners. Diverse typisch Hengelose locaties en taferelen zijn afgebeeld.
Zo herkent men de Waarbeek, de Schutsluis, Metropool, Thales, de Sint-Lambertusbasiliek en de gezelligheid van evenementen zoals de kermis. Een feest der herkenning dus voor alle Hengeloërs, deze nieuwe stadspuzzel.

Afgelopen donderdag nam burgemeester Sander Schelberg het eerste exemplaar van de nieuwe stadspuzzel in ontvangst. Compleet met een mooi exemplaar in lijst om op te hangen. De burgemeester, die komende maand tien jaar in dienst is van de Hengelose gemeenschap, was dan ook vol lof over het eindresultaat.


Klanten ontvangen sinds deze week een spaarzegel bij besteding van 10 euro aan boodschappen bij alle Hengelose Jumbo-vestigingen: Jumbo Leussink aan de Oude Molenweg 40 in de binnenstad, de Willem de Merodestraat 40 in Groot Driene en de Christiaan Langefeldstraat 29 in de Hasseler Es. Jumbo Klieverik is gevestigd aan het Dikkersplein 9 en Jumbo Woolderesweg is gevestigd aan de Woolderesweg 149.

Spaaractie bij de Jumbo

!
Afbeelding
Drie zeges op natte baan in Eindhoven 30 sep, 14:00
Afbeelding
Cursus werken met klankschalen gegeven door Anuschka Houwen 30 sep, 08:12
Afbeelding
Nivon Centrum is meer dan buurthuis 29 sep, 12:26
Afbeelding
Sportduikers op zoek naar golfballen 29 sep, 12:25
Afbeelding
Vele handen maken licht werk bij trots FC Twente 29 sep, 07:48
Afbeelding
‘Binnen een dag van het roken af’ 28 sep, 14:49
Afbeelding
Tropische sferen in Enschede: Pasar Malam Asia is weer terug 28 sep, 14:47
Afbeelding
‘Nu ben ik gemotiveerd om te sporten’ 27 sep, 11:12