Wilma Breukelman geeft de cursus holistisch tekenen op 5 oktober.
Wilma Breukelman geeft de cursus holistisch tekenen op 5 oktober. Foto:

Cursus holistisch tekenen met Wilma Breukelman op 5 oktober

Algemeen

Mijn naam is Wilma Breukelman en ik geef op 5 oktober een cursus ‘Holistisch tekenen’. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen tekenpraktijk.

HENGELO - Ik ben creatief therapeut en beeldend coach en werk op holistische wijze. Naast mijn opleidingen als creatief therapeut en beeldend coach heb ik verschillende opleidingen gevolgd waaronder yogadocent, kinder-yogadocent, reiki, mindfulness, intuïtieve ontwikkeling, aromatherapie en chakra’s en spiritualiteit. 


Op dit moment ben ik bezig met de opleiding HSP-coach (hoogsensitiviteit). Heel mijn leven ben ik al aan het tekenen en het was voor mij heel bijzonder om tijdens de opleiding Genezend tekenen tot de ontdekking te komen hoeveel tekenen voor een mens kan betekenen en wat het vanuit het onbewuste naar boven kan brengen. Ik denk dat het belangrijk is om je als mens te blijven ontwikkelen. Door het maken van tekenopdrachten kun je op papier zichtbaar maken wat er innerlijk speelt. Je komt sneller tot je doel dan alleen met praten. Het is ook echt niet nodig om te kunnen tekenen, wat er op papier zichtbaar moet worden verschijnt hoe dan ook wel, alles is goed. Het creatief bezig zijn werkt ontspannend en laat je even helemaal tot jezelf komen.


Wilma Breukelman


Er worden de komende tijd ook nog de nodige andere leuke, leerzame en inspirerende cursusen en workshops gegeven bij de Volksuniversiteit Hengelo. Er is voor iedereen wel iets passends te vinden, leuk leerzaam en inspirerend! Kijk voor een actueel overzicht en meer informatie op:

www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 20 uur geleden
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54