Wilma Breukelman geeft de cursus holistisch tekenen op 5 oktober.
Wilma Breukelman geeft de cursus holistisch tekenen op 5 oktober. Foto:

Cursus holistisch tekenen met Wilma Breukelman op 5 oktober

Algemeen

Mijn naam is Wilma Breukelman en ik geef op 5 oktober een cursus ‘Holistisch tekenen’. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen tekenpraktijk.

HENGELO - Ik ben creatief therapeut en beeldend coach en werk op holistische wijze. Naast mijn opleidingen als creatief therapeut en beeldend coach heb ik verschillende opleidingen gevolgd waaronder yogadocent, kinder-yogadocent, reiki, mindfulness, intuïtieve ontwikkeling, aromatherapie en chakra’s en spiritualiteit. 


Op dit moment ben ik bezig met de opleiding HSP-coach (hoogsensitiviteit). Heel mijn leven ben ik al aan het tekenen en het was voor mij heel bijzonder om tijdens de opleiding Genezend tekenen tot de ontdekking te komen hoeveel tekenen voor een mens kan betekenen en wat het vanuit het onbewuste naar boven kan brengen. Ik denk dat het belangrijk is om je als mens te blijven ontwikkelen. Door het maken van tekenopdrachten kun je op papier zichtbaar maken wat er innerlijk speelt. Je komt sneller tot je doel dan alleen met praten. Het is ook echt niet nodig om te kunnen tekenen, wat er op papier zichtbaar moet worden verschijnt hoe dan ook wel, alles is goed. Het creatief bezig zijn werkt ontspannend en laat je even helemaal tot jezelf komen.


Wilma Breukelman


Er worden de komende tijd ook nog de nodige andere leuke, leerzame en inspirerende cursusen en workshops gegeven bij de Volksuniversiteit Hengelo. Er is voor iedereen wel iets passends te vinden, leuk leerzaam en inspirerend! Kijk voor een actueel overzicht en meer informatie op:

www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

!
Afbeelding
Drie zeges op natte baan in Eindhoven 30 sep, 14:00
Afbeelding
Cursus werken met klankschalen gegeven door Anuschka Houwen 30 sep, 08:12
Afbeelding
Nivon Centrum is meer dan buurthuis 29 sep, 12:26
Afbeelding
Sportduikers op zoek naar golfballen 29 sep, 12:25
Afbeelding
Vele handen maken licht werk bij trots FC Twente 29 sep, 07:48
Afbeelding
‘Binnen een dag van het roken af’ 28 sep, 14:49
Afbeelding
Tropische sferen in Enschede: Pasar Malam Asia is weer terug 28 sep, 14:47
Afbeelding
‘Nu ben ik gemotiveerd om te sporten’ 27 sep, 11:12