Wilma Breukelman geeft de cursus holistisch tekenen op 5 oktober.
Wilma Breukelman geeft de cursus holistisch tekenen op 5 oktober. Foto:

Cursus holistisch tekenen met Wilma Breukelman op 5 oktober

Algemeen

Mijn naam is Wilma Breukelman en ik geef op 5 oktober een cursus ‘Holistisch tekenen’. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen tekenpraktijk.

HENGELO - Ik ben creatief therapeut en beeldend coach en werk op holistische wijze. Naast mijn opleidingen als creatief therapeut en beeldend coach heb ik verschillende opleidingen gevolgd waaronder yogadocent, kinder-yogadocent, reiki, mindfulness, intuïtieve ontwikkeling, aromatherapie en chakra’s en spiritualiteit. 


Op dit moment ben ik bezig met de opleiding HSP-coach (hoogsensitiviteit). Heel mijn leven ben ik al aan het tekenen en het was voor mij heel bijzonder om tijdens de opleiding Genezend tekenen tot de ontdekking te komen hoeveel tekenen voor een mens kan betekenen en wat het vanuit het onbewuste naar boven kan brengen. Ik denk dat het belangrijk is om je als mens te blijven ontwikkelen. Door het maken van tekenopdrachten kun je op papier zichtbaar maken wat er innerlijk speelt. Je komt sneller tot je doel dan alleen met praten. Het is ook echt niet nodig om te kunnen tekenen, wat er op papier zichtbaar moet worden verschijnt hoe dan ook wel, alles is goed. Het creatief bezig zijn werkt ontspannend en laat je even helemaal tot jezelf komen.


Wilma Breukelman


Er worden de komende tijd ook nog de nodige andere leuke, leerzame en inspirerende cursusen en workshops gegeven bij de Volksuniversiteit Hengelo. Er is voor iedereen wel iets passends te vinden, leuk leerzaam en inspirerend! Kijk voor een actueel overzicht en meer informatie op:

www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Afbeelding
Marinus van Rooy geeft op Dag van de Ouderen lezing 22 sep., 13:29
Afbeelding
Auto Bleeker viert 90-jarig jubileum 21 sep., 12:15
Afbeelding
'Luisteren naar mensen met dementie' 21 sep., 11:10
Afbeelding
Ilonka: 'Het gaat over dood en leven' 21 sep., 11:09
Afbeelding
Jazzclub Hengelo bestaat kwart eeuw 20 sep., 10:22
Afbeelding
Houtmaat scoort met topband Haystax 20 sep., 10:20
Afbeelding
'Beter een goede buur, dan een verre vriend': Burendag in Hengelo 19 sep., 12:47
Afbeelding
Stegge Mode bereikbaar 19 sep., 09:05