Foto: PR

Oyfo Techniekmuseum is weer open!

Vanaf zaterdag 4 juli opent het Techniekmuseum weer haar deuren aan de Industriestraat 9 in Hengelo. We zijn blij dat we iedereen weer kunnen verwelkomen. We hebben er alles aan gedaan om jouw bezoek aan ons museum veilig en aangenaam te laten verlopen. Zo is alles extra schoongemaakt, is er een looproute aangebracht en reguleren we het aantal bezoekers. 

Hengelo - Je regelt je bezoek door een kaartje te bestellen via ons online ticketsysteem. Je koopt een kaartje voor een specifieke datum en tijd. Dit werkt heel eenvoudig, kijk maar eens op www.oyfo.nl/tickets. Je hebt vervolgens 2,5 uur om het museum te bekijken. Dus ruim de tijd om kennis te maken met de collectie, de games te spelen en te genieten van de grommende en ronkende machines, die je natuurlijk zelf aan mag zetten.  

Openingstijden

Om de bezoekers goed te spreiden, zijn we extra geopend. Iedere dag van de week kun je ons bezoeken van 12.00 – 17.00 uur. Dus ook op maandag. 

Activiteiten

De Doe- & draaidagen vervallen tot nader bericht. We werken nog aan het opstarten van de Doemiddagen. Houd de berichtgeving op onze website in de gaten wanneer we weer met deze activiteiten starten. 

Wegwerkzaamheden

In de zomerperiode zijn er wegwerkzaamheden rondom het museum. Houd hiermee rekening bij het plannen van je bezoek. Op onze website vind je meer informatie over deze werkzaamheden. Je vindt het Techniekmuseum aan de Industriestraat 9 in Hengelo. Heb je vragen, mail ons dan via info@oyfo.nl of bel ons op 074-2430054. Meer info vind je op www.oyfo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding