Foto: PR

Vol vertrouwen op weg naar de brugklas

Goor – Tot het einde van de zomervakantie biedt Judith de Potter, coach voor hooggevoelige kinderen en ouders uit Goor, een gratis coachgesprek ‘Vol vertrouwen op weg naar de brugklas’ aan voor kinderen uit groep 8.

Judith: “Die hele overgang van basisschool naar de middelbare is al spannend, maar dit jaar verloopt het extra bijzonder. Geen eindtoets, misschien geen musical of kamp. En normaal gezien maken kinderen voor de zomervakantie kennis met de mentor en de nieuwe klasgenoten. Maar dat is dit jaar door de Coronacrisis hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk. Dat betekent dat je kind de spanning de hele zomervakantie opbouwt: Bij wie kom ik in de klas, kan ik het wel, zullen ze me wel aardig vinden, krijg ik wel nieuwe vriendinnen/vriendinnen?”

Voor de kinderen die door heel deze situatie piekeren en tegen de zomer opzien, heeft Judith deze gratis coachgesprekken bedacht.

Ouders kunnen een gratis gesprek aanvragen door een mail te sturen naar info@judithdepotter.nl en hierbij aan te geven waarom zij hun kind dit coachgesprek gunnen. Uit de aanmeldingen worden drie kinderen gekozen. De gesprekken vinden plaats in de praktijk van Judith in Goor. Dag en tijdstip worden in overleg gepland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden




Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding