Foto:

Genieten van eersteklas cabaret op Schouwburgplein

Hengelo - Op vrijdag 3 juli komen cabaretiers Patrick Nederkoorn en Kiki Schippers met een pop-up buitenpodium naar het Schouwburgplein in Hengelo met ‘Klapstoel Kabaret’, ‘coronaproof’ cabaret in de buitenlucht. Het publiek zit op het terras van theatercafé-restaurant The Green Room op veilige afstand van elkaar en kan, onder het genot van een drankje, genieten van het buitenoptreden.

Cabaretiers Patrick Nederkoorn en Kiki Schippers reizen het land door met hun pop-up buitenpodium en strijken aanstaande vrijdag neer op het Schouwburgplein bij Schouwburg Hengelo. Patrick Nederkoorn is onder andere bekend van Spijkers met Koppen, werd genomineerd voor de cabaretprijs ‘Neerlands Hoop’ en won vorig jaar de Annie M.G. Schmidtprijs voor het mooiste theaterlied met het lied ‘Die geur’. Kiki Schippers won in 2017 ook de Annie M.G. Schmidtprijs, voor het lied ‘Er Spoelen Mensen Aan’. Ze heeft een wekelijkse column in het AD, haalde de finale van het Leids Cabaret Festival en is, net als Patrick Nederkoorn, lid van het cabaretteam van Spijkers met Koppen.

Het lijkt vrijdag een mooie zomerse avond te worden, maar mocht het weer tegenvallen, dan wordt de voorstelling verplaatst naar de Middenzaal.

Kaarten reserverenKaarten voor ‘Klapstoel Kabaret’ op vrijdag 3 juli 2020 om 21:00 uur op het Schouwburgplein van Schouwburg Hengelo kosten € 15,00 en zijn telefonisch te koop via de kassa via 074-255 6789 (van maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur) en via de website www.schouwburghengelo.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding