Opening modevakschool Delden


Foto:

Opening modevakschool Delden

Na 25 jaar gaat Gerrie Tuitert haar Ensaid-modevakschool uitbreiden. Samen met haar nieuwe compagnon Ingrid Extercatte opent ze op 1 juli de deuren aan de Sluisstraat 14 te Delden.

Delden - Gerrie geeft al 25 jaar naailes en naaiopleidingen aan het kerkplein in Delden. Ze heeft een jarenlange ervaring in het modevak en heeft als kleermaker al verschillende keren meegedaan aan Europese modeshows en wedstrijden. Ingrid Extercatte heeft ook een jarenlange ervaring in het modevak. Samen gaan ze de uitdaging aan en zijn, mede vanwege, Corona, op zoek gegaan naar een grotere ruimte. Deze ruimte geeft de mogelijkheid om zich ook veel meer te richten op het geven van Workshops en het uitwerken van andere ideeën. De lessen worden geven op verschillende dagen en er zullen verschillende Workshops zijn. Je kunt bijvoorbeeld samen met een vriendin een workshop kraamkadootjes maken gaan doen of een moeder/dochter workshop. Ook een workshop tassen maken staat op de agenda.

Op de donderdagochtend staat een repair-cafe gepland. Op deze ochtend kun je een kledingstuk dat je niet weg wilt doen repareren. Machines en begeleiding zijn aanwezig. Ook kun je deze ochtend plannen om heerlijk, ongestoord te komen naaien. Zelf kleding maken is natuurlijk een stuk duurzamer. Ook willen ze graag kinder /tiener lessen geven. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vanwege corona is de officiële opening uitgesteld naar september, maar zijn ze al wel gestart en gaan de hele vakantie door. Dus mocht je iets anders willen doen in de vakantie of informeren naar de mogelijkheden, bel gerust 06-23201094

Www.stitchworksmodevakschool.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding