Foto:

Kerkdiensten in de Hofkerk weer gedeeltelijk toegankelijk

Vanaf zondag 5 juli zijn de kerkdiensten in de Hofkerk op zondagmorgen weer gedeeltelijk toegankelijk voor kerkbezoekers. Vanwege de 1,5 meter maatregelen zijn er rond de zeventig zitplaatsen beschikbaar. Dat betekent dat kerkgangers om de week naar de kerk kunnen. Hiervoor is Goor verdeeld in twee wijken: De Whee en Overig. Kerkgangers uit de Whee zijn welkom op 12 juli, 26 juli, 9 augustus en 23 augustus.

Goor - Kerkgangers uit de overige wijken en van buiten Goor zijn welkom op 5 juli, 19 juli, 2 augustus en 16 augustus. Er is kindernevendienst. De kerkdiensten beginnen om 10.00 uur. In de kerk zijn voldoende maatregelen genomen om de veiligheid van vrijwilligers en kerkgangers te waarborgen. Maar uiteraard het verzoek om bij gezondheidsklachten thuis te blijven. Daarnaast zijn alle kerkdiensten online te volgen op uitgezonden via
https://kerkdienstgemist.nl/stations/1418-Hofkerk-Goor

Inloop donderdagmorgen open vanaf 2 juli
Vanaf donderdag 2 juli is de inloop op donderdagmorgen van 10.00 – 11.30 uur weer open. De hal is zo ingericht dat bezoekers er op 1,5 meter van elkaar kunnen zitten.
Belangrijk is om bij gezondheidsklachten thuis te blijven en de aanwijzingen van de gastheer/gastvrouw op te volgen. Iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor, een praatje met andere gasten, een kopje thee of koffie, is van harte welkom.

Stiltehoek Hofkerk open
Direct met de inloop is ook de Stiltehoek elke donderdagmorgen geopend van 10.00 – 11.30 uur. Tevens ook op woensdagavond van 19.00 – 20.30 uur. De stiltehoek is uitsluitend te bereiken via de deur aan de centrumkant van de kerk. Vanwege de veiligheid kunnen er niet meer dan twee bezoekers tegelijk binnen zijn.

Maaltijdgroepen weer van start
Vanaf 30 juni starten de maaltijdgroepen op dinsdag- en woensdagavond weer op, maar wel in halve groepen. Dit betekent dat deelnemers om de week aan de maaltijd deel kunnen nemen.

Contact en info: www.hofkerkgoor.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden