Geslaagd!
Geslaagd! (Foto: Bernhard Hoekman)

Afstandsleren werpt vruchten af voor Lyceum de Grundel

Op donderdag 4 juni werden op Lyceum de Grundel vanaf 12.00 uur alle eindexamenleerlingen van havo en vwo door hun mentor gebeld in verband met de officiële eindexamenuitslag. De meeste leerlingen wisten al wel hoe ‘de geslaagdenvlag’ erbij hing. Sommige leerlingen wisten zelfs al in april dat ze eigenlijk al geslaagd waren. Later in de middag kwamen de leerlingen naar school: niet alleen blije gezichten vanwege het resultaat, maar ook omdat de leerlingen elkaar na maanden weer konden zien en spreken.

Hengelo - Als school mag De Grundel met gepaste trots mededelen dat alle kandidaten van vwo geslaagd zijn in het eerste tijdvak! Dat is een slagingspercentage van 100%. Een paar kandidaten van havo kunnen alsnog dit schooljaar slagen als ze met succes een Resultaatverbeteringstoets voor een bepaald vak maken. We hopen dat het deze leerlingen lukt!

Want er komt nog een feestje: de diploma-uitreiking zal op school plaatsvinden. Een commissie is achter de schermen bezig om hier een fraai 'anderhalvemeter-spektakel' van te maken.

Zo bezien heeft het afstandsleren toch nog zijn vruchten afgeworpen de afgelopen maanden. Dit mooie resultaat laat dat zien. De school heeft daarom ook vertrouwen in het onderwijs dat het de afgelopen tijd in de andere leerjaren hebben aangeboden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding