Cultuurpodium Houtmaat
Cultuurpodium Houtmaat (Foto: PR)

Live sessies op Cultuurpodium Houtmaat

Hengelo - Het is vandaag 4 juni, de terrassen zijn weer open en het cultuurpodium Houtmaat is verheugd dat ze de volgende serie live sessies kunnen aankondigen. Op zondag 7 juni is dat Double6, op zondag 21 juni, Supergenius en op zondag 5 Juni Urban Crossings. Alle optredens duren 1 uur, en worden uitgezonden va onze sociale media kanalen zoals, website, facebook en YouTube kanaal. Een grote variëteit in stijlen en samenstelling levert volgens ons heel interessante muziek op en we hopen ook weer op veel kijkers.

Double 6

Dit is een zang-gitaar duo bestaande uit Paul Homan en Rudi Oude Vrielink. Zij steken muziek van toen en nu in een akoestisch jasje overgoten met hun eigen sound, waardoor deze erg verrassend kunnen klinken. Zij spelen voor elke gelegenheid toepasselijke muziek, immers in de kroeg is er gezelligheid, tijdens een diner moet het sfeervol zijn. Kenmerken van Double6 zijn dan ook; Professionaliteit, sfeer verhogend, uitstekende klankweergave, verrassend.

Supergenius

Bas, Patrick en Ivo startten in 2004 Super Genius. Super Genius maakt hedendaagse rock geïnspireerd door bands uit de jaren ’70, ’80 en ’90, zoals Deep Purple, Iron Maiden en Led Zeppelin. Meer recente bands die als inspiratiebron dienen zijn Foo Fighters en Queens of the Stone Age. Deze invloeden verwerken ze in een mix van ronkende, up-tempo rock waarin melodie altijd de boventoon blijft voeren. Door de compacte samenstelling van de band en dito geluid is de muziek van Supergenius helder en licht verteerbaar. Maar wie verder luistert, vindt hart en ziel in de unieke composities. De heren van Super Genius zijn allen afkomstig uit Twente (Hengelo en Goor).

Urban Crossings

Dit is een blues/rockband band ook weer uit het oosten van het land. De band bestaat sinds 2013 en treedt regelmatig op in de regio. Het repertoire loopt van slow naar stevig en wordt met een aanstekelijk enthousiasme neergezet. Eigen nummers en bekend werk van B.B.King tot Led Zeppelin wisselen elkaar af. Een zangeres met een prettig stemgeluid in combinatie met een strakke band geven ook bekende nummers een lekker uniek geluid.

Open voor publiek

En nu de terrassen weer open zijn, is het waarschijnlijk ook weer mogelijk, na reservering, de voorstellingen bij te wonen. Voorlopig nog met maximaal 50 personen, maar dat hopen we in Juli al te kunnen uitbreiden. In eerste instantie geven we de vrienden en vriendinnen van Cultuurpodium Houtmaat voorrang. Zij kunnen een dag eerder dan de rest al een bestelling plaatsen en krijgen daar persoonlijk bericht over. Alles op basis van first come, first serve. Reden temeer om toch ook eens vriend of vriendin van de Houtmaat te worden.

cultuurpodiumhoutmaat.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden