Het Hengelose duo Poeder & Plusj zijn elk jaar van de partij tijdens het Straatfestival in Delden
Het Hengelose duo Poeder & Plusj zijn elk jaar van de partij tijdens het Straatfestival in Delden (Foto: Marjolein Pigge)

Cultureel Straatfestival Delden 2020 gaat niet door

Delden - Het bestuur van het Straatfestival Delden heeft besloten het festival dit jaar op 20 september 2020 niet door te laten gaan.

Vooralsnog heeft het kabinet besloten dat alle vergunningplichtige evenementen tot 1 september niet plaats mogen vinden, na 1 september is nog geen duidelijkheid over. ''Wel is duidelijk dat we voorlopig aan de ‘1,5 meter-samenleving’ vastzitten. We hebben als bestuur besloten dat we geen passend en verantwoord festival kunnen organiseren, rekening houdend met 1,5 meter afstand tussen onze bezoekers, artiesten en standhouders. Wij kunnen deze afstand niet garanderen en handhaven omdat hier kortweg de ruimte, de mankracht en middelen niet voor zijn. Het Cultureel Straatfestival Delden 2020 wordt dus afgelast.

We hopen u de derde zondag van september in 2021 weer te mogen begroeten op ons Straatfestival. Op zondag 19 september 2021 is de 25e editie van het Cultureel Straatfestival Delden gepland, een lustrum dus! Hopelijk kunnen we dan (extra) groots uitpakken en een gezellig en verrassend festival organiseren.'' 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding