Foto: PR

Goors Historisch Museum gaat weer open

Vanwege de in het hele land geldende corona-maatregelen was ook het lange tijd gesloten. Nu de maatregelen wat versoepeld zijn, opent het Goors Historisch Museum op 8 juni weer de deuren. Voorlopig zijn de openingstijden aangepast om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te kunnen garanderen.

Goor - Het museum volgt het ‘Protocol voor veilig en verantwoorde heropening’ van de Museum Vereniging, op basis van de RIVM richtlijnen.Na reservering zijn bezoekers weer welkom op dinsdag- en donderdagmorgen van 9.00-12.00 uur. Per bezoek, van een uur, kunnen er twee personen of een gezin naar binnen. Bezoekers worden via de rechter ingang binnen gelaten. Bij de ingang wordt het protocol betreffende het museumbezoek uitgelegd.

Reserveren

Reserveren kan telefonisch op dinsdag en donderdag van 9.00-12.00 uur via 0547-263519. Bij de reservering en bij de entree wordt de bezoeker gevraagd of er gezondheidsklachten zijn en worden naam en telefoonnummer genoteerd, zodat de bezoeker geïnformeerd kan worden als er iets verandert in het protocol. We hopen dat bezoekers begrip hebben voor de aangepaste werkwijze en dat iedereen zich aan het protocol houdt, met 1,5 meter afstand.

In het museum is op de begane grond de tentoonstelling ‘de Joodse gemeenschap in Goor’ te zien. Deze tentoonstelling is, i.v.m. het afgelasten van alle herdenkingen en vieringen rond ‘75 Jaar Vrijheid’, verlengd tot eind mei 2021.Op de bovenverdieping zijn, naast de vaste opstelling over de Goorse textiel, de vitrines gevuld met textielobjecten uit grootmoeders tijd.

www.historischgoor.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding