Foto:

Versier een paraplu voor jouw winkelstraat!

Er hangt iets moois in de lucht! Dat is de slogan van de paraplu-actie van HofMarketingHofMarketing roept inwoners van alle leeftijden op om een paraplu te versieren en uiterlijk 15 juni in te leveren bij één van de VVV-informatiepunten, Wijngaard Hof van Twente of Hotel Hof van Twente. 

Hof van Twente - Evelien Meijer van HofMarketing ziet het helemaal voor zich: “Iedereen heeft nog wel ergens een paraplu liggen die het niet meer goed doet of waar een gat in zit. Op deze manier hergebruiken we die niet alleen, maar zorgen we met elkaar voor extra vrolijkheid in de winkelstraten en dat is in deze bizarre Coronatijd meer dan welkom.” En waarom een paraplu? “Een paraplu staat voor overkoepeling. Dit is een overkoepelende actie voor de gehele Hof. Samen staan we sterk, ook in Coronatijden!, vult Evelien Meijer aan. Na 15 juni worden de paraplu’s in elke kern in Hof van Twente opgehangen, zodat inwoners en bezoekers ze kunnen bewonderen.

HofMarketing heeft kunstenares Marianne Jonkhans gevraagd om wat tips op papier te zetten. Marianne verzorgt regelmatig creatieve lesbrieven voor de basisscholen in de Hof vanuit Stichting Culturele Basisvorming Hof van Twente (CuBaHof). Iedereen kan meedoen vult collega Renée Kleywegt aan: “Door de tips van Marianne maakt het niet uit hoe oud of jong, creatief of handig je bent. Denk bijvoorbeeld aan verven, knopen en knippen. Iedereen kan op zijn eigen manier hier allen of met iemand samen mee aan de slag en daar gaat het om. We zouden het fantastisch vinden als onze hele Hof volhangt met allerlei kleurige paraplu’s. Dus doe mee! Dat kan in je eentje, maar ook bijvoorbeeld als gezin, bedrijf, school, club, vereniging of woon- en zorgcentrum!”

Meer weten over deze actie en de lesbrief bekijken? Kijk op www.hofmarketing.nl/paraplu

De versierde paraplu’s kunnen tot en met 15 juni worden ingeleverd bij:

- VVV Informatiepunt Markelo: Infocentrum Markelo, Goorseweg 1, Markelo

- VVV Informatiepunt Diepenheim: Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim

- VVV Informatiepunt Goor: Lekker leuk, Weversplein 5, Goor

- VVV Informatiepunt Delden: Readshop Express, Langestraat 19, Delden

- Wijngaard Hof van Twente, Suetersweg 2a, Bentelo

- Hotel Restaurant Hof van Twente, Goorsestraat 25, Hengevelde

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden