De Hengelose winkelier Milo Baum is de trotse eigenaar van de grootste slippershop van Nederland: Slippery.nl. (Foto: PR)
De Hengelose winkelier Milo Baum is de trotse eigenaar van de grootste slippershop van Nederland: Slippery.nl. (Foto: PR) (Foto: PR)

Grootste slippershop draait ondanks onzekere vakantieperiode overuren

Ondanks de coronacrisis draait de slipperwinkel van ondernemer Milo Baum op volle toeren. De Hengelose winkelier is de trotse eigenaar van de grootste slippershop van Nederland: Slippery.nl. De webshop mét fysieke winkel heeft ruim 500 modellen slippers op voorraad. Vooral online draait de winkel overuren. En dat terwijl veel mensen niet op vakantie konden in de meivakantie en de zomervakantie uitstellen of overslaan…

Hengelo - Baum en zijn team maken heel wat meters op een dag: orders uitdraaien, de bestelde slippers opzoeken, inpakken en dat zó vaak, dat er aan het eind van de dag een grote container pakketjes klaarstaat om verzonden te worden. ‘Het is momenteel flink aanpoten!’, aldus Baum. Het groeiend aantal bestellingen is bijzonder, gezien het feit dat veel mensen hun vakantie hebben moeten annuleren of nog in afwachting zijn van hoe de situatie zich ontwikkelt en of ze überhaupt nog wel op vakantie gaan. Maar blijkbaar horen slippers nou eenmaal bij het ultieme zomergevoel. Op vakantie, maar dus ook thuis!

Veel mensen weten niet dat de grootste slippershop van Nederland zich ‘gewoon’ in Hengelo bevindt en tevens een onderdeel van Baum Sport is. Voor een webshop is de locatie natuurlijk ook niet zo relevant, maar de slipperwinkel van Baum heeft ook een fysieke winkel waar mensen naar hartelust kunnen shoppen. En niet alleen voor slippers, maar ook voor de mooiste beachwear!

Fysieke winkel

Baum: “Op zaterdag 6 juni willen we mensen in Hengelo en omstreken graag kennis laten maken met onze fysieke winkel. Het is namelijk best opmerkelijk om te zien dat we via onze website bestellingen krijgen uit Hengelo. Soms gebeurt dit uit gemak of nu uit veiligheidsoverwegingen door Corona, maar ik ben ervan overtuigd dat veel mensen ons ook gewoon nog niet weten te vinden. En dat is natuurlijk jammer, want we hebben zó veel moois in huis en er kan veilig gewinkeld worden.”

Slippery Summer Kick-off

Op zaterdag 6 juni kan er in zomerse sferen gewinkeld worden in de winkel van Slippery aan de Smutsstraat 12 in Hengelo (achter de Hema). Gewoon om mensen kennis te laten maken met het aanbod en de service van Slippery. Met leuke aanbiedingen en zomerse winacties hoopt Baum dat de Twentse slipperfan zijn offline winkel beter weet te vinden. En voor wie zich een ritje naar de stad wil besparen, is slippery.nl vanuit je eigen huis altijd dichtbij!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding