VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest verrast inwoner Borne met 25.000 euro
VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest verrast inwoner Borne met 25.000 euro (Foto: PR)

Inwoner Borne wint 25.000 euro met VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Antoinette uit Borne. Zij heeft in de apriltrekking van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Antoinette onlangs met de cheque. 

Gewoonlijk reikt VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest de cheque aan de deur uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De winnares uit Borne is door Dennis van der Geest verrast middels een videogesprek. De winnares reageerde enthousiast. Antoinette weet wel raad met haar prijs: "We gaan de badkamer verbouwen, dus dit komt heel goed uit!"

Win-win

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden