Kids@ThePark Festival
Kids@ThePark Festival (Foto: PR)

Kids@ThePark Festival in Hengelo slaat een jaar over

Kids@thepark in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo gaat dit jaar niet door. De volgende editie zal op 4 en 5 september 2021 plaatsvinden.

Hengelo - Het is een moeilijke beslissing voor alle betrokkenen, die is ingegeven door (onder andere) een tweetal zaken. De gezondheid van een ieder staat voorop!
De landelijke gezondheidsrichtlijnen ná 1 september zijn niet bekend en dat roept vragen op.

''Mogen wij de bezoekers ontvangen zoals we gewend zijn? Zijn er beperkingen in het aantal bezoekers dat we mogen ontvangen? Is de anderhalvemeter samenleving nog van kracht? Hoe gaan we deze handhaven? Veel vragen en onzekerheden waar we niet op het laatste moment mee kunnen wachten'', zo laten de organisatoren weten.

Financiële bijdrages

Kids@thepark is een gratis festival dat voor een groot deel financieel wordt gedragen door de gunning van sponsoren. Het is voor de meeste ondernemers onzeker of ze ons dit jaar een warm hart kunnen toedragen. Zonder een gedeelte van die bijdrages is het lastig voor ons om het festival op een kwalitatief verantwoorde manier door te laten doorgaan.

''Wij willen, als nieuw bestuur, de kwaliteit die de bezoeker van het festival gewend is waarborgen en dat kunnen wij niet als er geen duidelijkheid is verschaft wat wel en niet mag. Namens stichting Kids@thepark wensen wij al onze vrijwilligers, partners en sponsors, artiesten en bezoekers veel sterkte, wijsheid en gezondheid toe in deze bijzondere tijd. We zien iedereen graag in 2021 in goede gezondheid terug in het Prins Bernhardplantsoen, zodat er alsnog een onvergetelijke Kids@thepark gevierd kan worden!''

kidasatthepark.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding