Foto:

14 mei 2020: D’RAN20 Digitaal!

D’RAN is het festival voor democratie, dialoog en durf.Op D’RAN20 zal gewerkt worden aan De Toekomst van Twente. Hoe maken we van Twente een sterke en vitale regio? Laten we dat helemaal aan de politiek en de bestuurders over? Wachten we af wat zij gaan doen? Nee, daar is de toekomst te belangrijk voor. We gaan helpen en zorgen dat ze weten waar het in ons leven om draait, wat belangrijk is en wat ertoe doet.

We gaan samen werken aan een goed functionerende democratie, waar sprake is van een oprechte dialoog, gebaseerd op wederzijds respect en begrip. Helaas hebben ook wij moeten besluiten om het D’RAN20 festival uit te stellen. De derde editie van D’RAN zou dit jaar plaatsvinden op 14 en 15 mei. Maar, we komen tóch in actie! Echt wel. Op donderdag 14 mei zal D’RAN20-Digitaal plaatsvinden. Studenten van Saxion, UT en de Aki zullende hele dag een programma streamen op facebook, bestaande uit korte video’s met hun ideeën,wensen, dromen over de Toekomst van Twente.

Daarnaast is er volop ruimte voor flitsende optredens, gekke filmpjes en rake stand ups. Kijken dus en lever live je commentaar.Dus: Hoe wil jij dat Twente er over 10 jaar uitziet? Wat willen we bereiken? Hoe gaan we dat samendoen? Hoe komen we bijvoorbeeld aan onze energie? Hoe blijven we gezond? Hoe verdienen we straks ons geld?

De optredens worden verzorgd door: Henk Lammers, The Sugar Bastards, Femke & Johanna Haasjesen Jeangu Mackrooy. We beginnen om 10:00 uur en gaan door tot zeker 17:00 uur.

Voor meer informatie: www.dranfestival.nl/drandigitaal De videostream van D’RAN20 Digitaal is te volgen op: www.facebook.com/dranfestival

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding