Afbeelding

Cursus Frans met Bas Klievik

Algemeen

Ik ben Bas Klievik en ik geef vanaf september een cursus Frans voor beginners en gevorderden bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit ben ik werkzaam als docent en vertaler.

HENGELO - Ik ben gediplomeerd docent Frans en vertaler. Ik heb negen jaar in Frankrijk gewoond en gewerkt en heb een uitstekende beheersing van de Franse taal. Mijn passie voor de Franse taal is ontstaan in mijn vroege jeugd tijdens vakanties in Frankrijk. Deze passie is altijd gebleven en ik heb er dan ook mijn beroep van gemaakt. Ik vind het heel leuk om mijn kennis van de Franse taal en cultuur over te brengen aan jou, zodat ook jij Frans leert spreken, lezen en schrijven en bestaande en nieuwe facetten van Frankrijk ontdekt. Samen met mij!

Bas Klievik

De komende tijd worden weer de nodige andere cursussen gehouden voor een brede doelgroep. Naast cursussen die leerzaam zijn en praktische vaardigheden opleveren, zijn er ook leuke cursussen meer gericht op de vrije tijd. Er is dus voor iedereen wel iets leuks te vinden! Kijk voor meer informatie op de website van de Volksuniversiteit Hengelo: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! 6 dec., 09:55
Afbeelding
Een vervolg op Hengelo Heroes 1943 5 dec., 15:10
Afbeelding
Op de bres voor de oude bibliotheek 5 dec., 15:08
Afbeelding
Heracles nipt onderuit tegen Sparta 5 dec., 15:07
Afbeelding
FC Twente steviger in de top vier na zege op 'Kowet' 5 dec., 15:06
Afbeelding
Vrijwilligerswerk Hengelo en Leerwerkloket op Ontwikkelplein 5 dec., 15:05
Afbeelding
Voetenbord met tv-lift bij totaalBED 5 dec., 15:04
Afbeelding
An Exclusive Acoustic Night: 10cc, The Hollies en The Sweet originals 5 dec., 15:03