Foto: PR

Vlag Voor Nederland reikt tussentijdse cheque van € 4115,- uit aan Kansfonds

Op 1 mei heeft Stichting Vlag Voor Nederland een tussentijdse cheque ter waarde van €4115,- uitgereikt aan Kansfonds in Hilversum. Het geld werd opgehaald door de verkoop van honderden vlaggen die symbool staan voor de samenhorigheid in Nederland in tijden van crisis.

Om de meest kwetsbaren in de samenleving een hart onder de riem te steken zijn Hengelose ondernemers de Vlag Voor Nederland gestart. Initiatiefnemers Brand Specials, CCV Shop en Snelle Handjes, maar ook Tikkie Nederland zijn aangehaakt om het project te realiseren. “Mooi om te zien hoe snel we dit konden optuigen door de handen ineen te slaan. Binnen enkele dagen was er een ontwerp, een webshop en kon de verzending plaatsvinden. We merken dat echt iedereen graag ‘iets’ wil bijdragen”, aldus voorzitter Bas de Zeeuw.

De vlag kenmerkt zich door de nationale kleuren in combinatie met de tekst ‘#samensterk’. Want alleen samen komen we uit de crisis en samen betekent ook omzien naar elkaar en naar mensen die het nóg moeilijker hebben.

 Opbrengsten voor Kansfonds
Alle opbrengsten van Vlag Voor Nederland worden gedoneerd aan Kansfonds. Kansfonds is een goed doel dat diverse initiatieven steunt waarbij wordt gedacht aan de meest kwetsbaren in onze samenleving. Dit zijn groepen als kwetsbare ouderen, vluchtelingen, daklozen en nog veel meer. Onlangs hebben ze bijvoorbeeld 300.000 euro geschonken aan De Voedselbank. De Voedselbank heeft het nu heel zwaar met het voorzien van voedsel aan mensen die dit hard nodig hebben.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden