Opening seizoen 2020 Cultuurpodium Houtmaat

Afgelopen zondag 3 mei, zou het seizoen 2020 van Cultuurpodium Houtmaat begonnen zijn. De Corona pandemie heeft echter roet in het eten gegooid, net als bij zoveel andere cultuur evenementen.

Toch wil de organisatie aandacht aan de start van het nieuwe seizoen schenken in een livestream vanaf het Cultuurpodium. Een livestream waarbij de artiesten en de aanwezige geluidsmensen uiteraard aan alle voorwaarden voor een veilige omgang voldoen. En live zoals u op de zondagmiddag gewend bent, vanaf de Houtmaat, maar de toegangspoorten zijn gesloten, en dus geen publiek.

''Helaas lukte het ons het niet dit optreden op 3 mei door te laten gaan, maar we prijzen ons gelukkig om, met toestemming van de gemeente, dit nu op 10 mei (Moederdag) te laten plaatsvinden en wel van 14:30 uur tot 15:30 uur. En omdat we al van plan waren het eerste optreden te koppelen aan de viering van 75 jaar bevrijding, zijn we erg blij dat wij de sprankelende 4-women-band Doubl2 bereid hebben gevonden om met hun Adrew Sisters optreden, deze seizoens opening luister bij te zetten. De uitzending is te bekijken op www.cultuurpodiumhoutmaat.nl en op youtube. 

Technisch moeten daarvoor nog de laatste handelingen worden verricht, maar we hebben er vertrouwen in dat dit lukt. Indien deze uitzending aanslaat, dan zullen er meerdere volgen, en overwegen wij, ook als publiek weer is toegestaan, hier mee door te gaan, om de mensen die zelf besluiten vanwege de Corona risicos niet naar de Houtmaat te komen, toch een fijne cultuur zondagmiddag te bezorgen.

cultuurpodiumhoutmaat.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden