Kleurplaten van herkenbare plekken in Hof van Twente

Om al onze kleine inwoners en bezoekers in deze vreemde tijd tóch mee op reis te nemen door Hof van Twente, heeft HofMarketing kleurplaten gemaakt van bekende plekken in de Hof, waaronder Kasteel Warmelo in Diepenheim. 

Tijd om te kleuren In de vakantie of straks na school is er vast voldoende tijd om te kleuren. Speciaal hiervoor zijn er een aantal kenmerkende gebouwen of plekken in de Hof nagetekend die ingekleurd kunnen worden. Vooralsnog kan er gekozen worden tussen Kasteel Warmelo in Diepenheim, het Bike- en Belevingspark in Goor en de voetveer over de Hagmolenbeek in Bentelo. Binnenkort komen er nieuwe kleurplaten bij, zodat er een hele serie ontstaat. Gratis te verkrijgen De kleurplaten kunnen gedownload worden via www.visithofvantwente.nl of opgehaald worden bij de VVV Informatiepunten in de Hof.

Laat weten van welke bekende plek in de Hof jij graag een tekening ziet. De plek met de meeste stemmen wordt uitgewerkt. Ook zijn we benieuwd naar de creaties. Deel ze met ons op Instagram of Facebook met #wijzijnhofvantwente of mail naar info@visithofvantwente.nl. Laat ouderen meegenieten Door de huidige situatie krijgen veel ouderen geen bezoek meer. Laat deze groep meegenieten en bezorg het kunstwerk bij één van de verzorgingshuizen in Hof van Twente.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden