Foto: HGV

Unieke buitengymzaal ingericht aan het Tichelpad

Sportaanbieders mogen hun lessen hervatten, maar alleen in de buitenlucht. Dat is best een uitdaging voor een gymnastiekvereniging! Het team van sportvereniging H.G.V. is de uitdaging aangegaan: een gehele gymopstelling is in de buitenlucht gebouwd, inclusief de bruggen, trampolines en een ringenstel.

Hengelo - Afgelopen jaren heeft de grote club veel materialen aangeschaft ten behoeve van de vele buitenactiviteiten. U heeft ze vast wel gezien op Koningsdag, de Esreinmarkt of één van de grotere zomerevenementen. Binnen de richtlijnen van het RIVM is een mooie opstelling samengesteld op het grasveld van de OSG op het scholeneiland, aan het Tichelpad.

Alle leden van de 50 jeugdlessen gaan dus gewoon weer van start. Zij zijn dolblij dat zij vanaf maandag weer op de gymtoestellen kunnen sporten, bleek uit reacties op de uitnodiging. Ook kinderen die geen lid zijn mogen aansluiten bij deze lessen. En daar bovenop organiseert H.G.V. open trainingen op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 13.30 tot 15.30 uur. Je moet je wel even van tevoren opgeven.

Kijk voor meer informatie op www.hgvhengelo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding