Afbeelding

Stadiontours De Grolsch Veste in de zomervakantie

Algemeen

ENSCHEDE - Altijd al eens de binnenkant van De Grolsch Veste willen bekijken en op unieke plekken als de FC Twente kleedkamer, spelerstunnel en andere plekken willen komen? FC Twente biedt in de zomervakantie weer inlooptours aan in de Grolsch Veste.

Rondleidingen zijn mogelijk in een groep van één tot tien personen. De tour duurt ongeveer anderhalf uur en wordt verzorgd door een ervaren rondleider. Na de ontvangst met koffie/thee of ranja is de tour door de Veste, afgesloten met een bezoek aan het FC Twente Museum op eigen gelegenheid, binnen de openingstijden van de Fanstore. Men kan deelnemen op de volgende dinsdagen: 12, 19 en 26 juli, 2, 9 en 16 augustus. Telkens om 11.00 uur. De prijs van een inlooptour bedraagt 8 euro per persoon (kinderen t/m 4 jaar gratis). Kidsclub en Young Reds betalen 5 euro. Een stadiontour is te boeken via fctwente.nl/inlooptours. Maak gebruik van deze mooie kans!

Mocht u met minimaal 10 personen zijn, dan is het mogelijk om op iedere gewenste werkdag een groepsarrangement te boeken, met uitzondering van de wedstrijddagen.

Afbeelding
Meer leren over historie Hengelo 5 aug, 16:22
Afbeelding
Stadsmusical Van Katoen en Water 5 aug, 16:21
Afbeelding
Traditionele paarden- en ponymarkt 5 aug, 16:19
Afbeelding
Het is zover: Tijd om op kamers te gaan! Maar dan wel graag veilig 4 aug, 16:52
Afbeelding
Wat nemen we mee naar het strand? 4 aug, 16:49
Afbeelding
Ook in het nieuwe seizoen behoefte aan vrijwilligers 4 aug, 11:43
Afbeelding
Cursus creatief schrijven met Jolanda Toenkkes vanaf 3 oktober 3 aug, 11:35
Afbeelding
Echt resultaat met fit20: Nico Mensing vertelt zijn verhaal 2 aug, 14:02